Ο Στυλιανός Γιαννέλος , είναι λογιστής-φοροτεχνικός Α’ Τάξης, και μέλος του οικονομικού επιμελητήριου Αθηνών.
Είναι μέλος της ένωσης φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών Αττικής –Πειραιώς Ε.Φ.Ε.Ε.Α.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως λογιστής-φοροτεχνικός στη περιοχή της Νέας Ιωνίας-Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής και στην ευρύτερη περιοχή .
Είναι απόφοιτος το έτος 1993 του τμήματος Λογιστικής της Σχολής Διοικητικών οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.
Είναι τελειόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών , τμήμα Διεθνών Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών.
Από το 1994 έως το 2001 έχει εργαστεί σε Λογιστήρια εταιριών .
Το 1999 έως το 2001 ήταν υπεύθυνος Λογιστηρίου senior account manager σε μεγάλη ελληνική εταιρίας ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑ CAP. GROUP.
και στην πολυεθνική εταιρεία ΤΗΕ PILLBURY COMPANY A.E ΟΜΙΛΟΣ DIAGIO & METAXA.
Από το 2002 έως σήμερα είναι ιδιοκτήτης του Λογιστικού γραφείου .
Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτηση και η καλή ενημέρωση των πελατών μας.

Βασικός μας στόχος ήταν και παραμένει η σωστή ενημέρωση του κάθε επιχειρηματία, η καθοδήγηση σχετικά με την πορεία της επιχείρησης του και η προσεκτική και άγρυπνη επίβλεψη του λογιστηρίου του.Στοχεύουμε στην δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην φερεγγυότητα, στην αξιοπιστία, στη συνέπεια και στην υπευθυνότητα.

Στο γραφείο μας εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους λογιστικής και χρησιμοποιούμε τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η ευρεία εμπειρία μας, συνδυαζόμενη με προσωπικό άρτια καταρτισμένο, μας επιτρέπει να χειριζόμαστε και να διεκπεραιώνουμε επιτυχώς κάθε αναλαμβανόμενη εργασία. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να εξαλείψουμε τους φόβους σας. Μπορούμε να προσφέρουμε ποιότητα και ταχύτητα στην κατάλληλη τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε από την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Βάλτε τάξη στην επιχείρησή σας και γίνεται αρωγοί στην προσπάθεια μας να προσθέσουμε αξία στην επιχείρησή σας.

Το γραφείο μας βρίσκεται στην Λεωφόρο Δεκελείας 231 στη Ν.Φιλαδέλφεια.